Isabell Walker Ravnateljica Hogwartsa
Broj postova : 103 Points : 230 Join date : 13.01.2013 Age : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Predavanje broj I: pon vel 04, 2013 6:16 pm | |
| Ovdje će se održavati predavanja za prvi stupanj. | |
|
Isabell Walker Ravnateljica Hogwartsa
Broj postova : 103 Points : 230 Join date : 13.01.2013 Age : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: Predavanje broj I: pon vel 04, 2013 6:27 pm | |
| Uvodno predavanje Hodala sam hodnikom i čula kako učenici galame u učionici.Ušla sam u učionicu i učenici su odmah zašutjeli. Dobrodošli na prvo predavanje i uvodno predavanje. Danas ćemo učiti o Tritanusima. Ima ih različite boje. Oni su mala stvorenja, i većinom jedu voće. No prvo ćemo se upoznati, dakle ja sam vaša profesorica Isabell, slobodno me zovite Is. Oni su mala stvorenja koja spavaju u košari gdje spavaju mačke. Vole se igrati s Kublima i jako su znatiželjni. Ako slučajno poćnu vrištati ili bježati po kući morate ih uloviti i brzo im dati jagodu. Ako to ne učinite mogu poludjeti i mogu postati bijesni. Tada napadaju vas. Ali sumnjam da se vama to neće dogoditi zato što Tranisi koje dobijete u praksi nisu takvi.
Za domaću zadaću morate odgovoriti na ova pitanja: Kako se zovu bića koje smo danas učili? Što jedu? Što im se može dogoditi? Sčim se vole igrati? _Svi koji jave da su bili na predavnju dobit će 5 bodova za aktivnost. | |
|